Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR ANTIENOS TROŠKINYS GARDINTAS MEDUMI IR RAZINOMIS
ingredientai
1 kg raugintų kopūstų
360 g ančiukų mėsos gtroškinimui (naudojau iš Lapino puota )
2 vnt. svogūnų
200 g marinuotų kelmučių
3-4 skiltelių česnako
100 g razinų
1 šaukšto kuminų
1 šaukšto cukraus
2 šaukštų medaus
pagal skonį druskos/pipirų
šiek tiek

RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR ANTIENOS TROŠKINYS GARDINTAS MEDUMI IR RAZINOMIS

60 min.
2-4 asmenims
Gaminimas
1. Apkepiname svogūnus su česnakais, kai svogūnai suminkštės dedame antieną (prieš tai mėsą pabarstome druska bei pipirais), pakepiname kelias minutes. Toliau dedame raugintus kopustus (skystį nupilkite ir suberkite į kopustus cukrų, gerai permašykite), kelmučius, garstyčias ir razinas, beriame kuminus ir pagal skonį druskos bei pipirų. Viską troškiname po dangčiu apie 20-30min.
2. Troškinimo pabaigoje įdėkite medaus ir dar 5min palaikykite su uždengtu dangčiu ant vidutinės kaitros.
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO. 
Atgal į receptų sąrašą