Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
POMIDORINIAI ANTIENOS GABALIUKAI
ingredientai
250 g Lapino puota antienos file
1 Paprikos
6 v.š. kukurūzų miltų
1 Kiaušinio
100 ml trintų pomidorų (arba smulkiai pjaustytų)
žiupsnelis Prieskoniai - čili pipirai, druska, saldi rūkyta paprika, česnakų granulės

POMIDORINIAI ANTIENOS GABALIUKAI

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
- Kiaušinį išplakti su prieskoniais. Pamirkyti į  juos nedideliais gabalėliais supjaustytą antieną, tada pavolioti gabaliukus kukurūzų miltuose. Jeigu norisi - pakartoti.
- Gabaliukus sudėti į įkaitintą keptuvę ir ant silpnos ugnies pakepinti, kol įgaus rusvą spalvą.
- Mėsai baiginėjant kepti sudėti smulkiai pjaustytą papriką ir trintus pomidorus. Viską patroškinti uždengtu dangčiu apie 5 minutes.
- Tobulai tinka prie orkaitėje keptų bulvių skiltelių.
 
 
Už receptą dėkojame 5 produktai. 
 
Atgal į receptų sąrašą