Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
PLOVAS SU ANČIUKŲ SKRANDUKAIS
ingredientai
500 g Ančiukų skrandukų
5 skiltelių česnako
1 svogūno
1-2 morkų
Druskos, pipirų, kumino, lauro lapų
Puodelis ryžių
Du tokio pat dydžio puodeliai vandens
pateikimui ogurto ir šviežių kalendrų
kepimui Aliejaus

PLOVAS SU ANČIUKŲ SKRANDUKAIS

40 min.
2 asmenims
Gaminimas

Dideliame puode įkaitiname aliejų ir trumpai pakepiname skrandukus

-       Suberiame prieskonius ir dar kelias minutes pakepiname

-       Suberiame smulkintas morkas, smulkintą svogūną bei česnako skilteles, ir viską sumaišome

-       Suberiame ryžius ir supilame du puodelius vandens, viską švelniai sumaišome

-       Puodą su dangčiu dedame į orkaitę ir kepame 180C apie 35 min.

-       Patiekiame su natūraliu jogurtu ir šviežia kalendra

 

SKANAUS!

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.

Atgal į receptų sąrašą