500 g | Ančiukų skrandukų |
5 skiltelių | česnako |
1 | svogūno |
1-2 | morkų |
Druskos, pipirų, kumino, lauro lapų | |
Puodelis | ryžių |
Du tokio pat dydžio puodeliai vandens | |
pateikimui | ogurto ir šviežių kalendrų |
kepimui | Aliejaus |
Dideliame puode įkaitiname aliejų ir trumpai pakepiname skrandukus
- Suberiame prieskonius ir dar kelias minutes pakepiname
- Suberiame smulkintas morkas, smulkintą svogūną bei česnako skilteles, ir viską sumaišome
- Suberiame ryžius ir supilame du puodelius vandens, viską švelniai sumaišome
- Puodą su dangčiu dedame į orkaitę ir kepame 180C apie 35 min.
- Patiekiame su natūraliu jogurtu ir šviežia kalendra
SKANAUS!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.