Antiena:
1. Į kepimo indą, kuriame marinuosime, o vėliau kepsime mėsą, sudėkite kulšeles. INDAS TURI BŪTI SU DANGČIU.
2. Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite jį su druska, pipirais bei maltu cinamonu. Šiuo mišiniu įtrinkite antieną.
3. Apelsiną supjaustykite į 4 dalis, išspauskite sultis tiesiai ant mėsos, apelsino žieveles irgi dįkite kartu į indą. Ten pat dėkite cinamono lazdeles bei čiobrelį.
4. Indą uždenkite dangčiu ir palikite šaldytuve nakčiai.
5. Kitą dieną įkaitinkite orkaitę iki 150 laip.
6. Įpilkite sultinio į kepimo indą ir šaukite antiena į orkaitę maždaug 2-2,5val.
7. Paruoštą mėsą suplėšykite šakute.
Padažas:
1. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, sudedame kubeliais smulkintą svogūną, kepame kol suminkštės.
2. Karštame vandenyje ištirpiname sultinio kubelį ir pilame į keptuvę, ten pat supilame kokosų pieną, beriame ciberžolę ir troškiname visumą ant vidutinės kaitros, kol padažas sutirštės. Pagardiname druska bei pipirais
3. Padažą perkošiame per sietelį.
Garnyras:
1. Išverdame ryžius pasūdytame vandenyje.
Patiekiame"
Į lėkštę/dubenėlį sudedame ryžius, gausiai užpilame padažo, dedame antieną. Galima pabarstyti kapotais šviežiais žalumynais.
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO.