500 g | Lapino puotos šviežios anties file |
1 v.š. | medaus |
1 v.š. | garstyčių |
pagal skonį | česnakų, druskos |
Tortilijoms reikės: | |
3 vnt. | pilno grūdo tortilijų |
1 vnt. | avokado |
200 g | plėšomos antienos |
100 g | salotos lapų, agurko |
Ančiukų filė sumaišykite su prieskoniais ir kepimo rankovėje kepkite 6-7 val, 110-120 laipsnių temperatūroje. Į tortiliją dėkite pusę avokado, ji paskleidžiame. Rinkitės gerai prinokusį. Tada dėkite salotos lapus, agurką ir aišku, plėšomą antieną. Viską susukite ir viskas:)
P.S. Jei valgysite greitai, pagardinkite šaukšteliu natūralaus jogurto, labai tinka:)
Skanaus:)
Recepto autorė Ieva R.