500 g | Lapino puota antienos file |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 mažas | raudonas svogūnas |
1 | čili pipiras |
1 | paprika |
2 pakeliai | hoi (jei labai dideli, tai dalį lapų nupjauname) |
4 šaukštai | imbierinio padažo Blue Dragon |
1 | laimas |
1 nedidelis pundelis | kalendros |
8 mini | pievagrybiai |
3 skiltelės | česnako |
Anties krutinėlę įpjauname keliose vietose ir dedame į keptuvę odele žemyn. Kepkite, kol mėsa iškeps. Išimame iš keptuvės ir suvyniojame į foliją.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame smulkintus svogūnus,smulkintą griežinėliais papriką, smulkintą čili, pievagrybius, česnakus. Pakepiname ,kol pasklis malonus aromatas.Užtruks kelias minutes. Sudedame ketvirčiais pjaustytus pak choi, pilame padažą, beriame pipirus ir pakepiname kelias minutes. Į keptuvę sudedame juostelėmis pjaustytą antieną, įspaudžiame laimo sultis. Išjungiame viryklę.
Tiekiant beriame smulkintas kalendras.
Už receptą dėkojame Samčio užrašai.