- Anties filė ištrinkite druska ir pipirais. Kepkite iki 180 laipnių įkaitintoje orkaitėje uždengtą folija apie 40 minučių.
- Praėjus laikui nuimkite foliją, įjunkite grilio režimą ir kepkite dar apie 10 minučių kol odelė gardžiai apskrus.
- Pasiruoškite Hoisin padažą: visus ingredientus sudėkite į maisto trintuvą ir sutrinkite iki glotnios masės.
- Pasiruoškite blynelius:
- Užvirkite vandenį ir jį supilkite į miltus. Viską išmaišykite su šaukštu. Leiskite tešlai pastovėti apie 8 minutes iki kol atvės ir galėsite rankomis ją minkyti.
- Minkykite tešlą kol taps glotni. Pridėkite miltų ar vandens jei trūksta. Tešla neturi būti labai kibi. Suformavę rutuliuką jį uždenkite ir leiskite pastovėti apie 15 minučių.
- Padalinkite tešlą į 18 gabaliukų ir suformuokite rutuliukus.
- Paimkite vieną gabaliuką ir jį suplokite. Jį patepkite aliejumi. Ant aliejumi patepto gabaliuko uždekite kitą suplotą gabaliuką ir juos iškočiokite.
- Dėkite blynelį į sausą, įkaitintą keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių.
- Kol blynelis šiltas atskirkite jį į dvi dalis.
- Šį procesą kartokite su likusiais tešlos gabaliukais. Iškepus blyneliams tepkite ant jų hoisin padažo, dėkite pjaustytos antienos filė gabaliukus ir pjaustytus agurkus su porais.
Skanaus!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Itsmevelina.