Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Pašteto tortas
ingredientai
5x150 g. Lapino puota švž. antienos paštetas
4-5 lakštai Napoleono tortas
3-4 vnt. Agurkai
2 vnt. Avokadai
Pagal poreikį Majonezas
Pagal poreikį Šaltibarščių kefyras
Pagal skonį Apelsinų marmeladas
Sauja Švieži krapai
Pagal poreikį Svogūnų laiškai
Pagal poreikį Špinatų lapeliai
Pagal skonį Druska ir pipirai

Pašteto tortas

120 min.
10 porcijų
Gaminimas

1. Blenderio pagalba susmulkinkite špinatų lapelius. Norimomis proporcijomis sumaišykite majonezą, šaltibarščių kefyrą ir trintus špinatus. 

2. Avokadus nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. 

3. Agurkus taip pat supjaustykite juostelėmis. 

4. Svogūnų laiškus ir krapus susmulkinkite. 

5. Norima tvarka ant torto lakštų tepkite pasigamintą padažą, antienos paštetą, marmeladą ir dėliokite daržoves. 

6. Paruoštą tortą apvyniokite folija ir palikite parai laiko šaldytuve.

7. Nepamirškite pasitelkus fantaziją papuošti torto. Tai labai gaivus, tačiau kartu ir sotus pasirinkimas, norintiems nustebinti svečius. Skanaus!

 

Atgal į receptų sąrašą