5x150 g. | Lapino puota švž. antienos paštetas |
4-5 lakštai | Napoleono tortas |
3-4 vnt. | Agurkai |
2 vnt. | Avokadai |
Pagal poreikį | Majonezas |
Pagal poreikį | Šaltibarščių kefyras |
Pagal skonį | Apelsinų marmeladas |
Sauja | Švieži krapai |
Pagal poreikį | Svogūnų laiškai |
Pagal poreikį | Špinatų lapeliai |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
1. Blenderio pagalba susmulkinkite špinatų lapelius. Norimomis proporcijomis sumaišykite majonezą, šaltibarščių kefyrą ir trintus špinatus.
2. Avokadus nulupkite ir supjaustykite juostelėmis.
3. Agurkus taip pat supjaustykite juostelėmis.
4. Svogūnų laiškus ir krapus susmulkinkite.
5. Norima tvarka ant torto lakštų tepkite pasigamintą padažą, antienos paštetą, marmeladą ir dėliokite daržoves.
6. Paruoštą tortą apvyniokite folija ir palikite parai laiko šaldytuve.
7. Nepamirškite pasitelkus fantaziją papuošti torto. Tai labai gaivus, tačiau kartu ir sotus pasirinkimas, norintiems nustebinti svečius. Skanaus!