- Mėsą kepame taip, kaip mokate. Mes kepėme ant aliejumi ir sviestu įkaitintos keptuvės (vid. kaitra) apie 20min. vis apverčiant (nepamirškite ir šonų!)
- Bulves kepame pagal nurodymą ant pakuotės
- Pasiruošiame coleslaw: morkas ir kopūstą sutarkuojame per smulkią burokinę tarką; visus padažo ingredientus sumaišome kartu ir LABAI GERAI išmaišome su daržovėmis - paruošta!
- Pasigaminame naminį majonezą. Jei tam įgūdžių dar nėra, puikiai tiks ir Hellmanns tradicija sumaišyta su grūdėtomis garstyčiomis (1:2 proporcija)
- Likusi 5min. iki bulvių ir mėsos kepimo pabaigos, į orkaitę įdėkite burger buns - kad pašiltų/vos paskrustų
- Dėliojame: apatinė bandelė, majonezas, sūris, coleslaw, plonai pjaustyta antiena, sūris, viršutinė bandelė (ištepta majonezu); patiekiame su traškiomis LIDL bulvytėmis ir extra majonezu šalia (bulvytėmis pamirkyti).
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.