Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Orkaitėje keptos antienos kulšelės su medumi
ingredientai
560 g. Lapino Puota švž. ančiukų kulšelės
Nedidelis gabalėlis Šviežias imbieras
1 skiltelė Česnakas
1v.š. Grūstos aitriosios čili paprikos
4 v.š. Sojos padažas
1 v.š. Medus

Orkaitėje keptos antienos kulšelės su medumi

90 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Į dubenį dėkite sutarkuotą imbierą, išspaustą česnako skiltelę, suberkite paprikas, supilkite sojos padažą ir išmaišykite.
  2. Į paruoštą marinatą sudėkite kulšeles, permaišykite, uždenkite dubenį maistine plėvelė ir marinuokite šaldytuve per naktį (esant galimybei, permaišykite keletą kartų).
  3. Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių, į skardą sudėkite kulšeles, uždenkite folija ir kepkite 70-80 min.
  4. Tuomet kiekvieną kulšelę patepkite medumi ir kepkite dar 10 min. be folijos, kad mėsa apskrustų.
  5. Patiekite su mėgstamu garnyru.

Dėkojame Oditelesblogas.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą