Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
ORKAITĖJE KEPTOS ANTIENOS KULŠELĖS SU BULVĖMIS
ingredientai
4 vnt. Lapino puotos ančiukų kulšelių
60 ml sojos padažo
2 v.š. balzamiko acto
1-2 v.š. agavo sirupo arba medaus
2 v.š. Hoisin padažo
150 ml vandens
1 a.š. rūkytos raudonosios paprikos
1 a.š. malto česnako
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
8-10 bulvių
1 geltonosios cukinijos arba mėgstamų daržovių

ORKAITĖJE KEPTOS ANTIENOS KULŠELĖS SU BULVĖMIS

45 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Įkaitinkite keptuvę, dėkite antienos kulšeles odele žemyn, kepkite kol gražiai apskrus, apverskite ir po minutės kepimo perdėkite į gilesnį kepimo indą ir šalia išdėliokite bulves.
  2. Dubenėlyje išmaišykite sojos padažą, balzamiko acta, agavo sirupą, hoisin padažą, vandenį, suberkite papriką, česnaką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais. Padažą supilkite į kepimo skardą.
  3. Kepkite 185 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 min.
  4. Cukiniją sutarkuokite burokine tarka.
  5. Į lėkštę dėkite cukiniją, kulšeles, bulves ir užpilkite padažu.

Skanaus ;)

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą