Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Neįtikėtinai sultinga antiena – verta išbandyti
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
šlakelis alyvuogių aliejaus
žiupsnelis džiovinto česnako ir kitų mėgiamų prieskonių
žiupsnelis druskos
Saldžiarūgščioms salotoms reikės:
saujos gražgarsčių
pagal poreikį granatų sėklyčių
pagal poreikį mandarino
šlakelis alyvuogių aliejaus

Neįtikėtinai sultinga antiena – verta išbandyti

40 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Iš šlakelio alyvuogių aliejaus, česnako ir druskos pagaminkite marinatą, kuriuo aptepkite antienos puseles ir palikite valandai.
  2. Mandariną supjaustykite, išlukštenkite granato sėklytes ir sumaišykite su gražgarstėmis, alyvuogių aliejumi ir druska.
  3. Keptuvę į kaitinkite ir į ją guldykite krūtinėlę oda žemyn. Kepkite 5-7 minutes iš vienos pusės ir tiek pat iš kitos.
  4. Krūtinėlę perkelkite į kepimo skardą ir dar kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.
  5. Patiekite su salotomis.

Linkime skaniausių patiekalų,

Lieknos Bitės

Atgal į receptų sąrašą