400 g | LAPINO PUOTA šviežios antienos filė su oda |
1 šaukštelio | maltos kalendros |
1 ½ šaukštelio | česnako granulių |
Nepilno šaukštelio | imbiero miltelių |
1 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių |
1–2 šaukštų | sezamų aliejaus |
1–2 šaukštų | ryžių acto |
1 šaukšto | medaus |
1–2 šaukštelių | KIKKOMAN TERIYAKI terijakio padažo marinavimui |
2–3 šaukštų | FELIX barbekiu padažo su medumi |
1 šaukštelio | kepintų sezamų sėklų |
1 kalendros | šakelės |
Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Žiupsnelio | druskos |
Agurkų salotoms: | |
1 vidutinio | ilgavaisio agurko |
1 skiltelės | česnako |
Šlakelio | sezamų aliejaus |
1 šaukšto | KIKKOMAN sojų padažo |
1 šaukštelio | ryžių acto |
1 šaukštelio | kepintų sezamų sėklų |
Ryšulėlio | kalendros |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai