Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Naminis kebabas su antiena
ingredientai
500 g. Šviežia antienos filė su oda
mėgiamų salotų lapų
1 vnt. pamidoras
pagal poreikį marinuotų agurkėlių
pagal poreikį pievagrybių
keletos lavašų
Padažui:
400 g graikiško jogurto
3 šaukštai majonezo
3 skiltelės česnako
žiupsnelis druskos

Naminis kebabas su antiena

30 min.
2 porcijos
Gaminimas

Antienos file , supjaustytą juostelėmis, dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje ir pakepinkite apie 15 min. Kitame inde paruoškite padažą kebabams - likusį graikišką jogurtą sumaišykite su druska, majonezu, išspaustais česnakais ir gerai išmaišykite. Agurką ir pomidorą supjaustykite griežinėliais. Į įkaitintą  orkaitę įdėkite kelioms minutėms pievagrybius, kol įgaus rudą spalvą. Ant tortilijų, dėkite sluoksniais daržoves, antieną ir užpilkite padažo. Sulankstykite taip, kad gautųsi kebabo forma.
Skanaus.

Atgal į receptų sąrašą