500 g. | Šviežia antienos filė su oda |
mėgiamų | salotų lapų |
1 vnt. | pamidoras |
pagal poreikį | marinuotų agurkėlių |
pagal poreikį | pievagrybių |
keletos | lavašų |
Padažui: | |
400 g | graikiško jogurto |
3 šaukštai | majonezo |
3 skiltelės | česnako |
žiupsnelis | druskos |
Antienos file , supjaustytą juostelėmis, dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje ir pakepinkite apie 15 min. Kitame inde paruoškite padažą kebabams - likusį graikišką jogurtą sumaišykite su druska, majonezu, išspaustais česnakais ir gerai išmaišykite. Agurką ir pomidorą supjaustykite griežinėliais. Į įkaitintą orkaitę įdėkite kelioms minutėms pievagrybius, kol įgaus rudą spalvą. Ant tortilijų, dėkite sluoksniais daržoves, antieną ir užpilkite padažo. Sulankstykite taip, kad gautųsi kebabo forma.
Skanaus.