150 g | Lapino puotos antienos pašteto |
1 | agurkas |
1 pakelis | sluoksniuotos bemielės tešlos |
1 pakelis | žirnių daigų |
Sluoksniuotą tešlą susipjaustykite juostelėmis. Ant tūtelių skirtų kepti įdarytiems kepiniams suviniokite juosteles, tik būtinai apsukite ir apačią, kad neliktų jokios skylutės.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 laipssnių apie 20 min.
Iškepus palaukite kol truputį atvės ir nuumkite nuo tūtelių.
Į konditerį maišelį sudėkite antienos paštetą.
Agurką susipjaustykite juostelėmis ir įdėkite į ragelių vidų. Prileiskite pašteto.
Papuoškite mėgiamais žalumynais, mes naudojome žirnių daigus.
Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!