500 g. | antienos file |
1/2 | moliūgo |
2 vnt. | morkos |
2-3 skiltelės | česnako |
1 šaukštas | sviesto |
250 ml. | grietinėlės |
žiupsnelis | druskos, juodųjų pipirų |
Moliūgą ir morkas nulupame, supjaustome kubeliais ir išverdame garuose. Kol verdame daržoves per tą laiką pasiruošiame mėsą. Ištirpiname sviestą, išspaudžiame česnako ir apkepiname. Sudedame kubeliais supjaustytą antienos file ir pagardiname prieskoniais. Kepame kol visiškai mėsa iškepa.Išvirusius moliūgus ir morkas sutriname blenderiu , suberiame iškeptus antienos file kūbelius. Pagardiname druska ir pipirais. Verdant maišome, kad nepritrauktų prie dugno. Supilame grietinėlę ir tiekiame su skrudinta duona.
Skanaus.