340 g. | Lapino puota švž. ančiukų kulšelių mėsa su oda |
1/2 vnt. | Pekino kopūstas (vidutinio dydžio) |
12 vnt. | Pomidoriukai |
1 vnt. | Mėlynasis svogūnas |
6 vnt. | Kiaušiniai |
Pagal skonį | 5 rūšių juodieji pipirai |
2 v.š. | Sviestas |
1 v.š. | Sojos padažas |
Žiupsnelis | Vištienos prieskoniai |
1 skiltelė | Česnakas |
Bandelėms: | |
250 g. | Miltai |
15 g. | Šviežios mielės |
1 v.š. | Cukrus |
1 a.š. | Druska |
60 ml. | Tirpintas sviestas |
60 ml. | Šiltas pienas |
3 vnt. | Kiaušiniai (dideli) |
Pagal poreikį | Sezamo sėklos ar kepinti žemės riešutai |
Padažui: | |
6 v.š. | Graikiškas jogurtas |
1 skiltelė | Česnakas |
Žiuspnelis | Ciberžolė |
Žiupsnelis | Maltas imbieras |
100 g. | Tarkuotas kietasis sūris |
Pagal skonį | 5 rūšių juodieji pipirai |
1 v.š. | Medus |
1 a.š. | Sojos padažas |
Bandelių gaminimo eiga:
Padažo gaminimo eiga:
Visus padažui skirtus ingredientus išsukite su šluotele.
Mėsainio turinio gaminimo eiga:
Mėsainio gaminimo eiga:
Dėkojame KitchenObsession už receptą!