Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Marinuoti antienos petukai
ingredientai
2 vnt. antienos petukų
pagal poreikį ketčiupo
pagal poreikį garstyčios
žiupsnelis grilio prieskonių
žiupsnelis šviežiai grūsti juodieji pipirai

Marinuoti antienos petukai

180 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

Antienos petukus sumarinuojame su visais ingredientais ir palaikome ~2h. Sudedame petukus i kepimo maišą ir kepam orkaitėj 40 min. 180C temperatūroje. Tada kepimo maišą praplėšiame ir, įjungę orkaitės grilio funkciją, dar paskrudiname petukus ~10 min., padidinę temperatūrą iki 200C. Gaunasi puikus užkandis prie vyno/alaus arba galima pasigardžiuojant triauškinti su lengvomis salotomis.

 

Atgal į receptų sąrašą