- 1 žingsnis. Į dubenį dėkite druską, pipirus bei čiobrelius, gerai įtrinkite ir uždengę, šaldytuve marinuokite 8-24h. Galima šį etapą praleisti ir iškart viską dėti į vakuumo maišelį ir gaminti.
- 2 žingsnis. Nustatykite Sous Vide 76 ° C temperatūrą.
- 3 žingsnis. Išimkite antį iš šaldytuvo, nuimkite prieskonius, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Įdėkite antį, anties riebalus, lauro lapus, česnakus bei kmynus į didelį vakuumo maišelį. Užvakuumuokite arba naudokite užtraukiamą maišelį ur jį panardinkite į vandė, kad išeitų oras.
- 4 žingsnis. Įdėkite maišelį į sous vide vandens vonelę ir nustatykite laikmatį 12 valandų. Uždenkite vandens vonelę plastikine plėvele arba folija, kad sumažintumėte vandens išgaravimą. Kartkartėmis įpilkite vandens, kad antis būtų panardinta. Galima, tai daryti ir orkaitėje su garais.
- Po 12h antis yra pagaminta ir galima ją valgyti iškarto, apkepinti odelę keptuvėje arba atšaldyti šaltame vandenyje su visu maišeliu ir dėti į šaldytuvą ar šaldiklį, ir valgyti, kai to norėsite.
Už receptą dėkojame Lucky Spoon.