680 g | LAPINO PUOTA šviežios ančių kulšelių mėsos (troškinti, kepti) |
200 g | raudongūžio kopūsto |
1 | svogūno |
3 skiltelių | česako |
1 šaukštelio | malto kumino |
1 šaukštelio | maltos kalendros |
½ šaukštelio | aitriųjų paprikų |
2 šaukštų | raudonojo vyno (arba vandens) |
žiupsnelis | Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
Pateikimui | Įvairių ankštinių, kruopų ir daržovių |
Kaip sumaitinti vaikams daržoves? Tiesiog įmalti į mėsą! Raudongūžiai kopūstai šiek tiek nuspalvins mėsą, tačiau suteiks maltiniams malonų pikantiškumą. Kopūstą arba susmulkinkite virtuviniame kombaine, arba sutarkuokite stambia tarka. Svogūną ir česnaką labai smulkiai supjaustykite arba sumalkite mėsmale.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.