340 g | LAPINO PUOTA šviežios ančių kulšelių mėsos (troškinti, kepti) |
200 g | LAPINO PUOTA šviežios triušienos kumpelių mėsos |
1 vid. | dydžio svogūno |
3 šaukštų | maltų avižinių dribsnių |
1 šaukšto | grūdėtųjų garstyčių |
1-2 šaukštų | smulkintų prieskoninių žolelių |
50 ml | grietinėlės |
1 šaukštelio | džiovinto raudonėlio |
žiupsnelis | Druskos |
žiupsnelis | Šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
kepimui | Lydyto sviesto |
6-8 riekelių | šaltai rūkytos šoninės |
100 g | majonezo |
1 šaukšto | citrinų sulčių |
1 šaukšto | rūkytos paprikos |
1 šaukšto | aitriosios paprikos |
1 šaukštelio | česnako granulių |
kelių riekelių | Brijošės duonos |
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.