Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Makaronai su ančių kulšelių mėsa
ingredientai
340 g Lapino puota ančių kulšelių mėsos
500 g mėgiamos formos makaronų
500 ml pomidorų padažo
0,5 raudonosios paprikos
1 pomidoro
Nedidelės skiltelės svogūno
Nedidelio gabalėlio sviesto
Saujos parmezano sūrio pabarstymui
1 v.š. alyvuogių aliejaus
pagal skonį Druskos ir pipirų

Makaronai su ančių kulšelių mėsa

45 min.
3-4 porcijos
Gaminimas

Antienos kulšelių mėsą pabarstome druska ir pipirais ir kepame įkaitintoje keptuvėje apie 12 minučių. Tuo metu verdame makaronus į verdantį pasūdytą vandenį įpylę šaukštą aliejaus. Ruošiame padažą: ant sviesto pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną, papriką ir pomidorą, supilame pomidorų padažą, skaniname druska ir pipirais. Antienos gabaliukus sumaišome su padažu ir makaronais, apibarstome sūriu. 

Už receptą dėkojame Monika Oliv.

Atgal į receptų sąrašą