340 g | Lapino puota ančių kulšelių mėsos |
500 g | mėgiamos formos makaronų |
500 ml | pomidorų padažo |
0,5 | raudonosios paprikos |
1 | pomidoro |
Nedidelės skiltelės | svogūno |
Nedidelio gabalėlio | sviesto |
Saujos parmezano | sūrio pabarstymui |
1 v.š. | alyvuogių aliejaus |
pagal skonį | Druskos ir pipirų |
Antienos kulšelių mėsą pabarstome druska ir pipirais ir kepame įkaitintoje keptuvėje apie 12 minučių. Tuo metu verdame makaronus į verdantį pasūdytą vandenį įpylę šaukštą aliejaus. Ruošiame padažą: ant sviesto pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną, papriką ir pomidorą, supilame pomidorų padažą, skaniname druska ir pipirais. Antienos gabaliukus sumaišome su padažu ir makaronais, apibarstome sūriu.
Už receptą dėkojame Monika Oliv.