Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Lietiniai blynai įdaryti antienos kulšelių mėsa ir daržovėmis
ingredientai
1,5 stiklinės miltų
2 stiklinės vandens
2 vnt. kiaušinių
3 v.š. aliejaus
žiupsnelis druskos
Įdarui:
340 g Lapino puotos ančiukų kulšelių mėsos
1 vnt. raudonosios paprikos
170 g savo sultyse marinuotų pievagrybių
1 a.š. džiovintų raudonėlių
3 v.š. pomidorų padažo
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
125 g tarkuoto fermentinio sūrio

Lietiniai blynai įdaryti antienos kulšelių mėsa ir daržovėmis

180 min.
6 porcijos
Gaminimas
  1. Iš išvardintų produktų užmaišykite tešlą lietiniams blynams ir palikite pastovėti, kol pasiruošite įdarą. Tešla bus pakankamai skysta. Jei kepant blynai plyš, būtinai pridėkite dar šiek tiek miltų;
  2. Ančiukų mėsą smulkiai supjaustykite ir kepkite apie 10 min. Tuomet dėkite smulkiais kubeliais supjaustytą papriką, dar pakepkite apie 5 min. Galiausiai sudėkite smulkintus marinuotus pievagrybius, raudonėlius, pomidorų padažą, pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite. Kai įdaras praves, suberkite tarkuotą fermentinį sūrį ir išmaišykite.
  3. Iš paruoštos tešlos iškepkite lietinius blynus, ant kiekvieno dėkite paruošto įdaro, sulankstykite ir apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje.

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą