Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Lėtai troškintos anties kulšelės
ingredientai
4 vnt. Antienos kulšelių
2 vnt. saliero stiebų
2 vnt. svogūnų
1 didelės morkos
5 skiltelių česnako
kelių džiovintų lauro lapų
500 ml vištienos sultinio
Druskos ir pipirų

Lėtai troškintos anties kulšelės

180 min.
2 asmenims
Gaminimas

Antienos kulšeles apibarstau druska, pipirais, dedu į įkaitusią keptuvę odele žemyn ir kepu kelias minutes kol odelė apskrus. 
Antieną išimu iš keptuvės ir atidedu į šalį. Į ta pačią keptuvę su anties riebalais dedu pasmulkintas daržoves ir kelias minutes apkepu. 
Į keptuvę ant daržovių grąžinu anties kulšeles, pilu sultinį, uždengiu dangtį ir pašaunu į įkaitusią 160C orkaitę 2.5val.

 

Už receptą ir  nuotraukas dėkojame Liežuvis food. 

 

Atgal į receptų sąrašą