- Antienos kulšelių mėsą supjaustykite gabaliukais. Dalį odos ir riebalų galite pašalinti.
- Ant antienos gabaliukų berkite pipirų, paprikos miltelių, kapoto česnako skiltelę, druskos. Palaikykite 10 min.
- Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu aliejaus ir dėkite antienos gabaliukus kepti. Kepkite iki gražiai apskrus.
- Nuplaukite ir nusausinkite daržoves ir vaisius.
- Jeigu turite didelius pomidorus, juos supjaustykite gabalėliais, jeigu vyšninius - tuomet tiesiog perpjaukite per pusę. Dėkite į pasirinktą lėkštę.
- Agurkus supjaustykite šiaudeliais ir dėkite šalia pomidorų.
- Nulupkite ir supjaustykite kriaušę. Taip pat dėkite į lėkštę.
- Saliero lapkočius supjaustykite griežinėliais ir dėkite šalia kitų daržovių.
- Jeigu vynuogės didelės, perpjaukite kiekvieną per pusę. Kauliukus pašalinkite ir dėkite į lėkštę.
- Nuo marinuotų salierų nupilkite skystį, nuvarvinkite ir suberkite į lėkštę.
- Ant viršaus dėkite atvėsusius antienos gabaliukus ir berkite granato sėklas.
- Viską pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Viską sumaiškyte su majonezu. Skanaus!
Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!