550 g | LAPINO PUOTA ančiukų filė su oda |
4 šakelių | svogūnų laiškų |
2 skiltelių | česnako |
1/2 | aitriosios paprikos |
20 g | imbiero |
4 šaukštų | OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus |
žiupsnelio | DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus |
60ml | KIKKOMAN sojų padažo |
1 šaukštelio | kukurūzų krakmolo |
2 šaukštų | TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto) |
4 | brokolių |
8 | kukurūzų |
7 | ridikėlių |
½ saujos | šparaginių pupelių |
50 g | PERGALĖS juodojo šokolado |
100 g | virtų ryžių |
2 juostelių | su skustuku plonai pjaustyto baltojo ridiko |
2 šaukštelių | sezamų sėklų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai