Puode, kuriame virsite sriubą, pilti šiek tiek kepimui skirto aliejaus ir apkepti mėsa iš visų pusių. Tuomet į puodą sudėti pjaustytus česnakus, imbierą, ryžių vyno actą, žvaigždanyžių, čili, citrinžoles ir laimo lapus, viską užpilti sultiniu, užvirus virti apie 1-1,5h kol mėsa taps minkšta. Jeigu verdant susidaro putų, jas reikia nuogriebti, kad sultinys būtų skaidrus. Išvirus mėsa išimti ir supjaustyti. Sultinį nukošti ir grąžinti į puodą,paskaninti soja, jeigu norisi ir pipirais.
Grybus supjaustyti apkepti svieste. Pok choi, galima apkepti kartu su grybais arba supjaustyti ie sudėt į sultinį.
Makaronus išvirti pagal instrukciją ant pakelio.
Serviruoti, dėti į dubenį makaronų virtos anties, grybų ir viską užlieti karštu aromatingu sultiniu, pagardinti sezamų aliejumi.
Už receptą dėkojame Barbora Inciutė Čepulionienė