- Puode užvirkite vandenį, sudėkite lauro lapelius, pipirus, kepenėles.
- Kai tik viskas užvirs, nuolat nugraibant putas, virkite ant vidutinės kaitros ugnies 10 min. Tuomet supilkite į kiaurasamtį, perliekite vandeniu ir palikite pastovėti.
- Tuo tarpu susipjaustykite daržovės: svogūną - pusžiedžiais, česnaką ir pievagrybius - griežinėliais.
- Kepenėles supjaustykite stambiais griežinėliais.
- Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus. Berkite visas daržovės ir ant stiprios ugnies kepkite keletą minučių nuolat maišant tol, kol jos suminkštės.
- Tuomet sudėkite kepenėles, pakepkite dar keletą minučių.
- Supilkite sojos, pomidorų padažą, vyno actą, įverkite cukraus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite. Pakaitinkite kelias minutes ir patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)
Už receptą dėkojme Oditėlės blogui.