Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Keptos Lapino puota antienos kulšelės
ingredientai
500 g Lapino puota antienos kulšelių
Bulvių
mėgiamų salotų

Keptos Lapino puota antienos kulšelės

40 min.
2 asmenims
Gaminimas

Antienos kulšelės:
Marinavimui naudojau apelsininius pipirus, druską ir sojos padažą. Laikiau per naktį. Apkepiau keptuvėje iš abiejų pusių ir į orkaitę.

Bulvytėms:
Supjausčiau skiltelėmis, užpyliau verdančiu vandeniu ir palikau 5 min. Nupylus vandenį gerai nusausinau popieriniu rankšluosčiu. Į gilesnį dubenį (kad patogiau būtų išmaišyti) sudėjau bulvių skilteles, aliejaus, tarkuotą kietąjį sūrį, truputį miltų, druską, pipirus, rūkytos saldžiosios paprikos miltelius bei krapus. Gerai išmaišiau ir pašoviau į orkaitę su vėjelio funkcija iki kol apskrudo ir suminkštėjo.

Salotoms:
Žirnelius sumaišiau su smulkintais porais, graikišku jogurtu, šaukšteliu majonezo bei prieskoniais.

Skanaus!

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame  Justina Paliušytė

Atgal į receptų sąrašą