- Nulupkite ir supjaustykite svogūnus apie pusės centimetro storio juostelėmis.
- Pašalinkite riebalų perteklių nuo širdelių ir supjaustykite kiekvieną širdelę į dvi dalis.
- Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūną bei gerą žiupsnį druskos ir kepkite 10 minučių, nuolat pamaišydami, kol svogūnai suminkštės.
- Padidinkite ugnį, sustumkite svogūnus į vieną keptuvės šoną, sudėkite susmulkintas širdeles, likusią druską ir kepkite 1 - 2 minutes, pamaišant (kiek įmanoma - atskirai svogūnus ir atskirai mėsą), kol širdelės įgis šiek tiek spalvos. Tada sumaišykite mėsą su svogūnais, pagardinkite pipirais ir kepkite 3 minutes, vis pamaišant.
- Supilkite sultinį ir pakepkite dar 2-3 minutes intensyviai pamaišydami, kad nuo dugno atliptų visas skanumas ir susidraugautų visi skoniai.
- Smulkiai supjaustykite petražoles. Nukelkite keptuvę nuo ugnies ir į širdeles su svogūnais įmaišykite petražoles. Skanaus!
Dėkojame Mukatanas už receptą!