Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kepti makaronai su antiena
ingredientai
340 g. Lapino puota švž. antienos kulšelių mėsa su oda
400 g. Ryžių makaronai
1 vnt. Svogūnas
200 g. Voveraitės
1 vnt. Raudona saldžioji paprika
100 g. Geltonoji cukinija
1 v.š. Aliejus
2 v.š. Sojos padažas
1/2 v.š. Tachini prieskoniai (žuvies prieskoniai)
1 a.š. Sezamo sėklos
2 vnt. Svogūnų laiškai

Kepti makaronai su antiena

50 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Išvirkite makaronus, gerai nusausinkite ir sukrėskite į dubenį.
  2. Dubenyje sumaišykite griežinėliais pjaustytą svogūną, voveraites, pjaustytą saldžiąją papriką, geltonąją cukiniją, antieną. Įmaišykite makaronų.
  3. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir gerai jį įkaitinkite.
  4. Sudėkite į keptuvę makaronų mišinį ir maišydami kepkite 4 minutes (arba tol, kol įgaus auksinę spalvą), tada įpilkite sojų padažo, sezamų aliejaus ir viską drauge pakratykite. Prieš patiekdami į stalą pabarstykite sezamų sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais. Skanaus!

          Dėkojame žurnalui "Šeimininkė" už receptą!

Atgal į receptų sąrašą