Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kepti antienos skrandukai - konkorėžiukai!
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. antienos skrandukai
1 a.š. Malti pipirai
Pagal skonį Druska
Žiupsnelio Bazilikas
Žiupsnelio Petražolės
Žiupsnelio Krapai
Šlakelio Alyvuogių aliejus

Kepti antienos skrandukai - konkorėžiukai!

50-60 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Antienos skrandukus įpjaukite iki odelės, mažais keturkampiais.
  2. Marinavimui apabarstykite pipirais, druska, žolelėmis apšlakstykite aliejumi ir šiek tiek palikite pastovėsti, kad druska ir pipirai įsigertų. Laikyti apie 30 min.
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, pašaukite skrandukus ir kepkite apie 20 minučių, kol "konkorėžiukai" gražiai paruduos.
  4. Pateikite su daržovėmis ar lengvu jogurtiniu padažu. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą