Antį nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite prieskoniais iš išorės ir vidaus. Padėkite šaltai porai valandų.
Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite.
Nuluptus obuolius ir kriaušes supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, mandarinus padalykite į skilteles. Vynuoges gerai nuplaukite ir išimkite kauliukus.
Vyną gerai įkaitinkite, bet neužvirkite. Suberkite į jį vaisius ir uždengę palikite 30 minučių.
Paskui išgriebkite vaisius ir sumaišykite su grikiais.
Šio įdaro prikimškite pasimarinavusią antį, kiaurymę susmeikite mediniais smeigtukais arba užsiūkite.
Anties krūtinėlę keliose vietose pabadykite mediniu dantų krapštuku.
Antį dėkite į folija išklotą kepimo skardą ir kepkite 180 °C temperatūroje maždaug 70-90 min., vis palaistant susidariusiomis sultimis.
Paukštis bus iškepęs, kai įsmeigus į storiausią jo vietą išbėgs skaidrios sultys.