- Krūtinėles gerai nusausinkite virtuviniu popieriniu rankšluoščiu. Odelę įpjaukite įstrižai ir dėkite odele žemyn į šaltą keptuvę. Kepkite ant silpnos ugnies tol, kol odelė apskrus, tuomet apverskite ir dar kepkite keletą minučių. Tuomet suvyniokite į foliją ir palikite šiltai pastovėti.
- Smidrus galite paruošti dviems būdais: nupjaukite kietus smidrų galus, perpjaukite per pusę, sudėkite į pasūdytą verdantį, pavirkite keletą minučių (tik neperverkite) ir perdėkite į indą su šaltu vandeniu, kad sustabdytumėte virimo procesą. Arba iš karto dėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepkite ant silpnos ugnies kol suminkštės, bet išliks traškūs.
- Galiausiai padidinkite ugnį, sudėkite pomidoriukus, nuolat vartant kepkite, kol jie apskrus. Sudėkite sviestą, medų, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite.
- Bulvytes taip pat apskrudinkite keptuvėje.
- Viską išdėliokite lėkštėje ir apšlakstykite balzamiko actu.
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės bogui.