- Į didelį puodą dėkite kubeliais supjaustytą kiaulienos šoninę ir kubeliais supjaustytą svogūną, pakepinkite keletą minučių tol, kol suminkštės.
- Tuomet dėkite griežinėliais pjaustytą kopūstą, supilkite actą, cukrų, išmaišykite. Troškinkite 45 min.-1 val. tol, kol kopūstai suminkštės.
- Kai kopūstai bus minkšti, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir vėl viską gerai išmaišykite.
- Bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir dėkite į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepkite tol, kol suminkštės. Tada dėkite kubeliais pjaustytą raudonąją papriką ir griežinėliais - porą. Dar kepkite keletą minučių, kol suminkštės. Galiausiai pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Kambario temperatūros antienos krūtinėlės odelę įpjaukite įstrižai. Dėkite į šaltą keptuvę odele žemyn ir ant lėtos ugnies kepkite 4-5 min.arba tol, kol odelė apskrus Tuomet apverskite ir kepkite vėl apie 3-4 min. Tada susukite į foliją ir palikite šitai apie 4 min.
- Lėkštėje serviruokite keptas bulves, troškintus kopūstus ir griežinėliais pjaustytą keptą antienos krūtinėlę.
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.