Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kepta antienos file su pakepinta mini cukinija ir apelsinų padažu
ingredientai
180 g. Lapino puota švž. ančiukų filė su oda
Pagal poreikį Aliejus
Pagal skonį Druska ir pipirai
Pagal poreikį Mini cukinija
Pagal poreikį Burokėlių daigai ir lapeliai
Pagal poreikį Žirnių daigai
Pagal skonį Apelsinų padažas
Pagal poreikį Dumplainio uogos

Kepta antienos file su pakepinta mini cukinija ir apelsinų padažu

30 min.
1 porcija
Gaminimas
  1. Antienos file nuvalykite, įtrinkite druska ir pipirais, o odelę įpjaukite iki mėsos.
  2. Apkepinkite antienos filė įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, o pabaikite kepti orkaitėje – 180 C 8 min.
  3. Mini cukiniją apkepinkite su druska ir pipirais.
  4. Iškeptą antienos file perpjaukite pusiau,patiekalą pagardinkite paruoštu apelsinų padažu ir papuoškite burokėlių ir žirnių daigais. Skanaus!

 

        Dėkojame virtuvės šefui Jevgenij Volkov už receptą!

Atgal į receptų sąrašą