Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kepta ančiukų kulšelų mėsa su voveraitėmis
ingredientai
340 g Lapino puota šviežios ančių kulšelių mėsos
125 g karštai rūkytos kiaulienos šoninės
1 vnt. mėlynojo svogūno
2 skiltelės česnako
100 g nevirtų voveraičių
1,5 v.š. balzaminio acto
1 v.š. medaus
0,5 v.š. džiovintų čiobrelių
žiupsnelis druskos, maltųjų juodųjų pipirų

Kepta ančiukų kulšelų mėsa su voveraitėmis

20 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir sudėkite kulšelių mėsą. Vis pamaišant, kepkite ~10 min. 
  2. Tuomet pagreitinkite ugnį ir sudėkite kubeliais pjaustytą šoninę, pusžiedžiais - svogūną. Dažnai maišant kepkite, kol suminkštės.
  3. Galiausiai sudedame voveraites, griežinėliais pjaustytą česnaką, pilame actą, medų, suberiame čiobrelius, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais, išmaišome ir pakepame keletą minučių.
  4. Patiekiame pasirinktinai su makaronais, ryžiais ar bulvėmis.

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės blogui!

Atgal į receptų sąrašą