Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kepsninėje kepti antienos ir daržovių vėrinukai
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų filė su oda
1 vnt. Raudonoji paprika
1 vnt. Žalioji paprika
2 vnt. Mėlynasis svogūnas
4 vnt. Pievagrybiai
1 vnt. Žalioji cukinija
1 v.š. Medus
2 v.š. Sojų padažas
2 v.š. Vyno actas
Pagal skonį Imbiero prieskoniai
Pagal skonį Trintas česnakas
Pagal skonį Sezamo sėklos

Kepsninėje kepti antienos ir daržovių vėrinukai

60 min
2 porcijos
Gaminimas
  1. Antienos filė supjaustykite 5 cm kubeliais ir sumaišykite su marinatu.
  2. Marinato gamybai sumaišykite - medų, sojos padažą, vyno actą, imbiero sėklas, trintą česnaką ir sezamo sėklas.
  3. Kai anties filė pamarinuota, dėkite į šaldytuvą ir palikite porai valandų.
  4. Kol mėsa marinuojasi supjaustykite paprikas, mėlynąjį svogūną, cukiniją ir pievagrybius.
  5. Daržoves ir mėsą verkite paeiliui ant medinių iešmelių.
  6. Kepkite ant žarijų kol įsitikinsite, kad filė iškepta. Skanaus!

 

Atgal į receptų sąrašą