- Svogūną supjaustykite plunkstelėmis, česnaką – labai smulkiai sukapokite.
- Nulupkite ir į šešias dalis padalinkite obuolius.
- Kepenėles nuplaukite ir sudėkite į dubenėlį. Užpilkite pienu ir palikite pastovėti kokias 30 minučių.
- Įkaitinkite keptuvėje 1 šaukštą ghee sviesto. Suberkite svogūnus ir kepinkite nuolat maišydami. Kai jie suminkštės ir truputi apskrus, suberkite česnakus ir po kelių sekundžių – nukoštas ir nusausintas kepenėles. Taip pakepkite 5 minutes ir dėkite obuolius. Viską kepkite iš abiejų pusių, kol kepenėlės apkeps (paspaudę pažiūrėkite, ar nesimato raudonumo), o obuoliai suminkštės.
- Pabaigoje užberkite druskos, cukraus ir pipirų. Viską išmaišykite. Skanaus!
Dėkojame Lieknos Bitės už receptą!