- Antienos kulšelių mėsą iš abiejų pusių apibarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
- Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite antieną ir kepkite iš abiejų pusių po keletą minučių, kol mėsa bus iškepus. Iškeptą mėsą perdėkite į lėkštę.
- Kiaulienos šoninės juosteles iš abiejų pusių apskrudinkite sausoje keptuvėje ir dėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalai.
- Imkite batono riekelę, aptepkite vieną pusę sviestu, apverstą žemyn padėkite į lėkštę, viršutinę pusę aptepkite 1 a.š. majonezu, užberkite žiupsnelį svogūnų laiškų ir petražolių. Dėkite riekelę sūrio, keletą gabalėlių supjaustytos iškeptos antienos, vieną šoninės juostelę ir 4 agurko juosteles. Tada imkite kitą batono riekelę, užtepkite 1 a.š. majonezo, užverskite ant sumuštinio, o viršų aptepkite sviestu.
- Viską pakartokite ir padarykite likusius tris sumuštinius.
- Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite labai mažai aliejaus. Dėkite paruoštus sumuštinius ir ant silpnos ugnies apskrudinkite iš abiejų pusių, kol sūris išsilydys.

Dėkojame Oditelės blogui už receptą!