Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Kalėdinis antienos troškinys-apkepas
ingredientai
340 g
Lapino puotos antienos šlaunelių mėsos
pagal poreikį
Bulvių
Pomidorų
Antienos marinatui reikės:
Alyvuogių aliejaus
Druskos
Pipirų
Cinamono
Kardamono
Muskato
Gvazdikėlių
Medaus
Kalėdinis antienos troškinys-apkepas
45 min.
4 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Kelias valandas prieš užmarinuoti mėsą: sumaišyti alyvuogių aliejų su medumi ir prieskoniais.
Nuskusti bulves bei morkas. Supjaustyti nedideliais gabaliukais ir daržoves sumaišyti su užmarinuotą antiena.
Kepti apie 1-1.5 val 180 laipsnių. Jeigu viršus labai stipriai skrunda, galima uždengti folija.
Už receptą dėkojame Gaminame ir mėgaujamės.
Atgal į receptų sąrašą