1 vnt. | Lapino puotos šviežio ančiuko |
1 v.š. | druskos |
1 a.š. | maltos kalendros |
1/2 a.š. | kumino |
1 a.š. | juodųjų pipirų |
1 vnt. | apelsinas |
4 vnt. | čiobrelio šakelės |
2 vnt. | plokščialapių petražolių šakelės |
1 vnt. | svogūnas |
1/2 | puodelio sauso balto vyno |
1/2 | puodelio sultinio |
1 vnt. | morka |
1 vnt. | saliero stiebas |
Graži, minkšta, sultinga, ir kupina įvairiausių skonių. Ir žinot ką? Netgi nemėgstantiems antienos ji labai patiko! O tai jau daug pasako apie patį receptą. Drąsiai kepkit šią gražuolę Kalėdoms ir ne tik, nustebinsite net visko mačiusius svečius.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Skaniai ir sveikai!