- Į trintuvo indą sudėkite gabaliukais pjaustytą atšaldytą VILNIUS margariną „Kepiniams“, suberkite miltus, pasūdykite ir sutrinkite iki smulkių kruopelyčių.
- Suberkite viską į didelį dubenį, supilkite kefyrą ir užminkykite tešlą. Padėkite ją valandai į šaldytuvą.
- LAPINO PUOTA šviežią ančių kulšelių mėsą (troškinti, kepti) ir svogūną sudėkite į trintuvo indą ir sukapokite. Įberkite druskos, juodųjų pipirų. Permaišykite ir sudėkite smulkiai pjaustytus pievagrybius. Viską išmaišykite.
- Atšaldytą tešlą suformuokite į volelį, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Suformuokite blynelius. Į viduriuką dėkite įdaro ir suformuokite kibinukus.
- Sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir patepkite kiaušiniu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 35–40 min.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.