Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kaip greitai namie pasigaminti mini kibinus: pavydės net karaimai
ingredientai
200 g VILNIUS margarino „Kepiniams“
450 g miltų
žiupsnelis druskos
200 ml kefyro
patepti Kiaušinio
Įdarui:
340 g LAPINO PUOTA šviežios ančių kulšelių mėsos (troškinti, kepti)
1 didelio svogūno
žiupsnelis Druskos, juodųjų pipirų
200 g pievagrybių

Kaip greitai namie pasigaminti mini kibinus: pavydės net karaimai

60min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Į trintuvo indą sudėkite gabaliukais pjaustytą atšaldytą VILNIUS margariną „Kepiniams“, suberkite miltus, pasūdykite ir sutrinkite iki smulkių kruopelyčių.
  2. Suberkite viską į didelį dubenį, supilkite kefyrą ir užminkykite tešlą. Padėkite ją valandai į šaldytuvą.
  3. LAPINO PUOTA šviežią ančių kulšelių mėsą (troškinti, kepti) ir svogūną sudėkite į trintuvo indą ir sukapokite. Įberkite druskos, juodųjų pipirų. Permaišykite ir sudėkite smulkiai pjaustytus pievagrybius. Viską išmaišykite.
  4. Atšaldytą tešlą suformuokite į volelį, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Suformuokite blynelius. Į viduriuką dėkite įdaro ir suformuokite kibinukus.
  5. Sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir patepkite kiaušiniu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 35–40 min.

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą