500 g | Lapino puotos kulšelių mėsos |
pagal poreikį | saliero stiebų |
pagal poreikį | brokolio |
1 vnt. | svogūno |
3 skiltelės | česnako |
pagal poreikį | ryžių |
Reikės papildomai: | |
šlakelio | pieno, parmezano; (daržovių padažui) |
Azijietiškam variantui : | |
žiupsnelis | rudojo cukraus |
pora šaukštų | sojos padažo |
šlakelio | ryžių acto |
0,5 a.š. | krakmolo |
a) Azijietiškam variantui sumaišykite trečdalį pakepintų daržovių ir dalį troškintos antienos su cukrumi, sojos padažu, actu ir viską pakaitinkite keptuvėje. Krakmolą išmaišykite nedideliame kiekyje vandens ir įmaišykite į patiekalą. Pakaitinę dar porą minučių, patiekite su ryžiais, pabarstę sezamo sėklomis.
b) Troškinio variantui dalį daržovių sumaišykite su antiena ir sultiniu, kuriame ji virė, pagardinkite ryžiais.
c) Antienos su daržovių padažu variantui, dalį pakepintų daržovių užpilkite šlakeliu pieno ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu, pabarstykite tarkuotu parmezanu. Padažą patiekite su troškintos antienos juostelėmis ir ryžiais.
Išradingumo linkinčios,
Lieknos Bitės