1 | LAPINO PUOTA šviežios ančiukų filė su oda |
2–3 riekelių | FAZER duonos Daržovinė |
2 skiltelių | česnako |
4–5 šaukštų | BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus |
1 šaukšto | raudonojo vyno acto |
2–3 šaukštų | VORUTA nealkoholinio raudonojo uogų ir (ar) vaisių vyno |
2 saujų | įvairiaspalvių pomidorų |
2–3 šaukštų | SACLA orkaitėje keptų pomidorų su alyvuogėmis |
1 saujos | gervuogių |
1 saujelės | šilauogių |
12 g | DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo sūrio Mild |
1 saujos | bazilikų lapelių |
Žiupsnelio | druskos |
Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai