Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Hellowyniškas troškinys su antiena
ingredientai
2x500 g Lapino puota antienos file
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
2 skardinės konservuotų pupelių
½ skardinės konservuotų kukurūzų
1 vnt. Raudonosios paprikos
500 ml sultinio (arba vandens)
2 vnt. svogūnai
4 skiltelės česnako
3 v.š. pomidorų pastos
1 v.š. aitriosios paprikos miltelių
1 v.š. saldžiosios paprikos miltelių
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų

Hellowyniškas troškinys su antiena

45 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

 Puode ant šiek tiek aliejaus apkepinkite kubeliais pjaustytą svogūną iki kol suminkštės ir bus gražiai auksinės spalvos. Sudėkite smulkiai kapotą česnaką, smulkiai sukapotą,maltą aitriąją papriką ir maltą saldžiąją papriką ir dar apie 1-2 minutes pakepinkite iki prieskoniai paskleis malonų aromatą. Sudėkite kubeliais pjaustytą papriką ir maišant pakepkite dar apie 5 minutes, kad paprika suminkštėtų.

Į daržovių mišinį sudėkitE smulkiais gabaliukais pjaustytą  antieną  ir maišant kepkite apie 5 minutes.

Į puodą suverskite skardinę konservuotų, smulkintų pomidorų, supilkite sultinį arba vandenį ,dėkite pomidorų pastos, pagardinkite trupučiu druskos bei pipirais.

Viską užvirinkite, o tada uždenkite puodą dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite apie 20 minučių. Kartas nuo karto pamaišykite, įpilkite dar sultinio ar vandens, jeigu sriuba jūsų skoniui atrodo per tiršta. Į troškinį sudėkite perplautas konservuotas pupeles ir kukurūzus. Dar patroškinkite apie 10 min.

 

Baugūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!  

Atgal į receptų sąrašą