4x250 g | Lapino puotos antienos file su oda |
marinatui: | |
3 a.š. | dižono garstyčių |
3 a.š. | grūdėtųjų garstyčių |
1-2 v.š. | balzamiko acto |
1 a.š. | maltos rūkytos raudonosios paprikos |
1 a.š. | maltos raudonosios paprikos |
2 skiltelių | česnakų skiltelių |
1 v.š. | vorčesterio padažo |
2-3 v.š. | agavų sirupo arba medaus |
2 v.š. | aliejaus |
žiupsnelis | druskos, maltų juodųjų pipirų; |
salotoms: | |
1 | smulkiai kubeliais pjaustytos raudonosios paprikos |
240 g | konservuotų raudonųjų pupelių |
140 g | konservuotų kukurūzų |
gabalėlio | kubeliais pjaustyto šviežio agurko |
žiupsnelis | pjaustytų šviežių krapų |
2 v.š. | alyvuogių aliejaus |
žiupsnelis | druskos, maltų juodųjų pipirų |
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.