Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Griliuje rūkyta antienos filė
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
0,5 baklažano
0,5 cukinijos
1 burbuolės kukurūzo
šiek tiek alyvuogių aliejaus
pagal skonį Druskos, pipirų ir daržovių prieskonių

Griliuje rūkyta antienos filė

50 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

Antienos filė gabaliukus apibarstome druska ir pipirais ir dedame į 100 laipsnių įkaitintą, uždarą grilių. Rūkome apie 45-50 minučių. Likus maždaug 12 minučių ir šiek tiek pakilus griliaus temperatūrai, dedame griežinėliais supjaustytas, daržovių prieskoniais bei alyvuogių aliejumi išteptas daržoves.

Už receptą dėkojame Monika Oliv.

Atgal į receptų sąrašą