500 g. | Lapino puota švž. ančiukų širdelės |
2 v.š. | Alyvuogių aliejus |
2 v.š. | Sojos padažas |
2 a.š. | Tarkuota apelsino žievelė |
1 a.š. | Tarkuota imbiero šaknis |
2 skiltelės | Česnakas |
2 a.š. | Medus |
1 v.š. | Smulkintos petražolės |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
Paplotėliams: | |
250 g. | Spelta šviesūs miltai |
35 g. | Kiaulienos taukai |
100 g. | Vanduo |
3 g. | Druska |
1 g. | Kepimo milteliai |
Padažui: | |
300 ml. | Natūralus jogurtas |
1 v.š. | Majonezas |
1 skiltelė | Česnakas |
3 v.š. | Smulkintos žolelės (mėta, petražolės ir pipirnių daigai) |
Taip pat reikės: | |
1 vnt. | Trumpavaisiai agurkai |
1/2 vnt. | Paprika |
1 vnt. | Saliero stiebas |
Keletas | Salotų lapai |
Dėkojame bulviukose.lt už receptą!