- Nuo širdelių nupjaustykite riebaliukus ir perpjaukite išilgai.
- Papriką supjaustykite griežinėliais, svogūną - pusžiedžiais, pievagrybius - į keturias dalis.
- Į gerai įkaitinkite sudėkite širdeles, pakepkite apie 5 min., nupilkite susidariusį skystį, įpilkite šlakelį aliejaus ir kepkite ant stiprios ugnies nuolat maišydami.
- Kai tik širdelės pradės skursti, berkite papriką, svogūną, pievagrybius ir ant kaitrios ugnies kepkite dažnai maišydami, kol daržovės suminkštės.
- Galiausiai supilkite actą, sojos padažą, agavų sirupą, suberkite paprikas, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišius pakaitinkite keletą minučių.
- Patiekite su mėgstamu garnyru: ryžiais, makaronais, bulvių koše ar pašildytu tortilijos gabalėliu.
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės